B.B.A. Brand Bouw Apeldoorn
sterk in prefab werk
Houtskeletbouw (HSB)

Houtskeletbouw wordt steeds populairder in Nederland. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de warme uitstraling van hout. Met het Brand-prefabsysteem voor skeletbouw zet u snel en gemakkelijk een fraai ogend gebouw neer dat aan al uw wensen voldoet.

De ingenieuze constructie van prefab skeletbouw biedt u de mogelijkheid gebouwen te realiseren met een bijzondere vormgeving, van binnen en van buiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse soorten afwerkingen om de buitenkant van uw gebouw precies de uitstraling te geven die bij U past. Dit kan dus ook met een stenen afwerking.

Ook bepaalt u zelf de vorm en de bedekking van uw dak. De binnenwanden zijn zo gemaakt dat u ze eenvoudig en geheel naar eigen smaak kunt aan kleden of bewerken.  

Met het Brand-prefabsysteem voor skeletbouw creëert u niet alleen snel en simpel het gebouw van uw dromen, U kunt er ook nog uw leven lang van genieten!