B.B.A. Brand Bouw Apeldoorn
sterk in prefab werk
Gevelbetimmeringen

Is de gevel van uw woning aan vervanging of verbetering toe? B.B.A. is in staat om uw gevels woning te vervangen of aan te passen.

Kopgevels en overstekken kunnen op diverse manieren voorzien worden van houten rabet delen of triplex of vele andere soorten gevelbetimmering.

In het verleden is het wel eens voor gekomen dat houten gevelwerk niet op de juiste manier is aangebracht geen gebruik van damp doorlatende folie en geen lucht spouw toegepast, waardoor als de houten gevel nat blijft na een regenbui, zodat na een aantal jaren de planken van de gevel vallen.

Wij kunnen u geveltimmerwerk weer nieuw maken zodat hij weer 40 jaar mee gaat.

U kunt kiezen uit verschillende soorten materiaal WRC delen gegrond of onbehandeld, vuren delen, merantie planken, verduurzaamde rabbatdelen, keralit delen, trespa boeien, HPL, Rockpanel, Eternit, Keralit, Hardhout, Western Red Cedar, Lariks, Gemodificeerd hout, Ocoume, Zweeds rabbat