B.B.A. Brand Bouw Apeldoorn
sterk in prefab werk
Erker / Serre

Een Serre of Erker aan uw woning kan u veel ruimte in de woonkamer of keuken bezorgen. U zult versteld staan van de mogelijkheden die een serre u biedt, voor een nieuwe indeling van uw huis of bedrijfspand.

De Serres en Erkers worden op een fundatie geplaatst, voorzien van houten, kunststof, of aluminium kozijnen naar wens de afwerking van het dak is er in vele variaties, van plat dak tot een schuin pannedak of zelfs rond met zinken afdekking. Bij de Serre is een veel gebruikte optie de lichtstraat waarbij heel veel daglicht in uw ruimte kan stromen. Hierdoor word uw ruimte helder en licht.

Wij kunnen de Serre of Erker, geheel in onze werkplaats prefabriceren, waarna het geheel in 1 dag geplaatst en verder afgewerkt kan worden.